Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev nu..

Liv är flyktigt
liv är kort..
fånga stunder
glöm ej bort
att en dag
det svunnet är
lev till fullo
nu och här...











mare




Fri vers av mare VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-18 12:37



Bookmark and Share


  aol
verkligen en berrande sann stark skrift,
2011-04-18

  Larz Gustafsson VIP
"Vi går en stuind på jorden", som Ulf Lundell sjöng.
"Lär oss att så betänka..."
2009-12-18

  En strimma av guld
Bra små ord som uppmanar till det stora att vara här och nu, men dock inte glömma igår eller imorgon för det är del av vårt liv också.
2009-12-18

  Anjeska
ja dessa rader tar jag in här och nu:-)
2009-12-18

    ej medlem längre
något jag faktiskt lärt mig, men ännu inte fullkomlig
tycker OM!
2009-12-18

  Mr Lindemann VIP
Försöker fånga det förgångna i nuet
då tar framtiden plats och jag greppar delar av den i det som var
2009-12-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP