Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den enklaste gåva vi kan ge men ändå så svår-"Jultävling"

Julens galna hysteri
varför detta tokeri
när den enklaste gest
att bara bjuda in en gäst
att sitta vid ditt bord
få dela med dig ett ord
är det som gåva ses
om den till någon ges




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-18 19:31



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Tänkte precis skriva en utmaning om just detta.
Ja varför inte låta någon få dela maten och känslan av jul?
Om alla bjöd in en som inget har så skulle ingen behöva vara ensam.
Kasta rädslan och se det goda, även i den som i det yttre kanske inte är så städad.
Jag bjuder in inte bara en utan fler och hoppas att alla som läser detta tar vid och gör detsamma.
Fram för en God JUl i ordets rätta bemärkelse.
Tack vännen för en tävling värd att delta i.
2009-12-22

  mare VIP
Så sant !!
2009-12-18

    baruk
Precis! Att bjuda in ewn anda männsiska, som kanske aldrig annars blir iviterad, räcker väl för att visa att julens budskap har relevans fortfarande!
2009-12-18
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld