Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smärta

räta ut min ryggrad
kroknad den är
där jag ligger
bakbunden på vårt
iskalla golv

öppna min ögon
stängda de är
där jag ligger
med mina krossade drömmar
som enda sällskap

värm mina händer
döda de är
där jag ligger
förstörd
och sönderslagen

kyss min läppar
kalla de är
där jag ligger
demonen min
är äntligen här




Fri vers av Clockwork
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-21 17:46



Bookmark and Share


    HiPpIe
Jättestark och rak text.
Den gick in direkt. :)
2010-01-25

    The Poisoned One
Jag tror jag älskar dina ord fullkomligt villkorslöst.
Men ingenting, inga ord i världen, slår Dig.
2010-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Clockwork
Clockwork