Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mor och son


mors demoner

pojken och kvinnan
kliver ur sitt röda fordon
han ung
hon medelålders

som många
är hon grå
medan han
är flyktig
och stark

hon vet att han
kommer
lämna henne
alldeles för snart

han drar fram
kassarna ur
bakluckan
säger
"varför fjärde våningen?"

kvinnan tänker
på sin egen ungdom
på det allt mer
rasande samhället

ångesten är stor
och svart
för hennes del
men hon håller skenet uppe
för pojkens skull

pojken suckar, drar upp kassen

med ett stön
riktar kvinnan sin laserblick
"du vet inte vart mina demoner bor"
pojken tittar upp, ler
"det är ingen hemlighet, mor"




Fri vers av Clockwork
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-18 21:54



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Det var en mycket stark berättelse det här. Applåd och busvissling!
2010-01-29

  Anna*
Helt makalöst bra!
2010-01-17

    The Poisoned One
Du är för f*an helt otrolig.
En annorlunda, egen text.
2009-12-29

  Valdemar Anders
Det oväntade slutet...

Bra!
2009-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Clockwork
Clockwork