Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samhället gungar..

Livet gungar under fötterna
för många människor...
Osäkerhet inför framtiden
på grund av arbetslöshet.
Rädsla för att förlora det
arbete man har.
Oro för att bli sjuk.
Om man inte redan är det,
och inte orkar eller kan jobba.
Samhället spricker överallt.
Ångest, depression, ensamhet,
förtvivlan som är oförklarlig.
Rädsla inför så mycket....
Säger bara : tur att jag har min tro !!
Den bär mig när allting annat vacklar..











mare






Fri vers av mare VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-19 01:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Beatles har aldrig frälst någon.
Visst, jag diggar dem också, men någon frid kan de inte erbjuda.
2009-12-19

  Larz Gustafsson VIP
AMEN!
Urtidsklippan står fast.
Jesus Kristus är den fasta grunden. Fast mark under fötterna.
2009-12-19

  lodjuret/seglare VIP
jag tycker det är skönt att kunna lyssna på musik, exempelvis de tidlösa The Beatles, till tröst i alla tider... o i alla tider har det funnits folk som vräkts från sin plats i tillvaron och då i nöden prövas vännen
2009-12-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP