Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stolt vegetarian..

Fler skulle börja
protestera
sluta ät kött..
allt detta lidande
djuren får utstå
måste få ett slut..
jag är stolt över
att vara vegetarian..
det är både sundare
bättre för miljön !!










mare




Fri vers av mare VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-12-19 14:04



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Jag håller med!!!
2009-12-21

  Catharina Edin VIP
Har inte ätit kött på 28 år!
2009-12-20

  En strimma av guld
Ja, tanken är mycket bra och slår än när det händer så.
2009-12-19

  peter markurth
jag är med stolt vegetarian...
2009-12-19

  thyra
Fin uppmaning!
2009-12-19

  Larz Gustafsson VIP
Jag är stolt köttätare och VÄGRAR att bli vegetarian.
2009-12-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP