Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egenciterad


Och så blir det natt ännu en gång

Och så blir det natt ännu en gång
behovet av sömn
kräver tribut.
Kanske några tusentals nätter till
och så
är det hela
slut.
Säg, var blev du av
du stolta liv
med allt
du hade
att ge?
Dock: stjärnorna lyser
nog ännu i kväll
fast jag dem inte
kan se




Fri vers av baruk
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-19 18:17



Bookmark and Share


  Maria T
Och det vart afton och det vart
morgon den fjärde dagen
2009-12-20

  Elisabeth VIP
Mjuk och vemodig. Blå. Tyckte om.
2009-12-20

  Catharina Edin VIP
ja, det kan man undra, var livet blev av -
men det står att finna, här och nu -
2009-12-19
  > Nästa text
< Föregående

baruk