Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 









Ingenting kvar!

Jag byter ut din andedräkt
och tar in iskall luft
i skuggan av livet
men ingenting kvar

Kvällar stelnar i mörker
allvaret i tystnad
och ensamma dagar
men ingenting kvar

Dränker mina minnen
i allt som `vi borde
sorg över dagar som gått
men ingenting kvar

Jag byter ut minnen
från igår från då
när solen gick ner så lugnt
och allt blev gjort
men inget finns kvar



©Lars09




Fri vers av Gryft
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-20 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft