Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rudolf

jag gjorde slädspår igår,
på radion sa de
att det var en rattfyllerist
som kört mot trafiken.

jag vet bättre nu,
jag har odlat skägg
och skaffat körtillstånd
för renat




Fri vers av Fredric
Läst 163 gånger
Publicerad 2009-12-20 02:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric