Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre längtan..

Bortom livets
bekymmer..
längtar själ
frihetens vind
frihet att flyga sväva
bort emot högre höjd
emot ljus..











mare






Fri vers av mare VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-22 12:06



Bookmark and Share


  peter markurth
vackert
2009-12-26

  Fredrik Stillesjö
Hej mare!

Håller helt med och känner med din fina dikt. Hälsar Fredrik
2009-12-22

  Larz Gustafsson VIP
Himlen är pilgrimens mål.
2009-12-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP