Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då,minns jag!

 

Vad finns verkligheten
där stod jag
i allt detta suddiga
 onyktra
och fram kom du
och jag trodde jag visste
att vi visste  allt om livet
i lust drog vi
genom nätter genom sommaren
vi packade lätt
och luften fylld av chanser

 

Löften om morgondagar
i skymningen och i evigheter
rörde vi varann i nattens mörker
om du minns
och vi såg ner upp
men aldrig bakåt
inga sorger
i rus vi dansade
vi fann
vi vann alltid i varann
vi hittade  såg och lyckades
ingen tystnad allt öppet
Fast mark och ingen kvicksand
löften även i mörker
lögner lämnade vi utanför

 

Men nu lämnar jag tillbaks
din andedräkt
vår sommar
du får allt i allt
igen igen igen
jag stannar kvar
i alla mina tankar
du läcker
samma tanke
samma kropp
du min vän i livet
ensam går jag mot höst
det kan vara bra
att hålla allt kvar
och aldrig glömma
i vilsenhet fattar jag allt
men förlåt
jag fattar din saknad

 

 

 



©Lars09




Fri vers av Gryft
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-20 11:16



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Lågmält men ändå med intensitet bekrivs saknaden.
2009-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft