Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när allt är sagt

när alla ord har blivit sagda
och du har slängt mina känslor
i papperskorgen
tänker du ändå be mig stanna kvar
för att hålla dig varm
natten igenom

när alla blickar har kastats
och jag har bett dig kyssa mig
mjukt rosig
är det då tid för mig att lämna dig
ensam med dig själv
eller ska jag stanna kvar

när vi har tänkt högt
vad vi lovat att inte säga
lämnat ut alla känslor
till varandra
vem är det som måste gå då

jag vet att jag vill stanna kvar
hålla om dig
plocka upp alla känslor
från papperskorgen
och prata natten lång

men jag vet inte om det
är den enkla lösningen
på problemet
vi alltid kommer ha framför oss

när allt är sagt
när allt är gjort
när allt är över
kommer vi ändå att bestå
eller kommer vår tid vara
oss förbi




Fri vers av mångata
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-20 13:49



Bookmark and Share


    baruk
Inte minst sista versen är mycket bra.
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

mångata
mångata