" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten tanke jag har på dikt... Tänkte jag skulle plita ner "tankebilden"... Vad ser du när du läser detta? Samt synpunkter...




existera

i våra liv finns det liv
i oändlig miniatyr
ofullständigt osynliga
värkande att komma ut
- ut i det fria

en beståndsdel av liv
delat i två
likt en en skuggslända, en mygga
ett uns av existens
ett universum

för vi vet att
de liv som inte möts
slutar plötsligt

existera




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 300 gånger
Publicerad 2009-12-22 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric