Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig en vind


Aldrig en vind i dessa släta dukar,
som gömmer ett köksbords repor
Tyngden av en vas,
tillfälliga tallrikar
mot tyget som vävts för stiltje
men drömmer storm




Fri vers av Sara Boström
Läst 434 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-12-21 10:56



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, den är så bra
2009-12-21

  Lili Samuelsson VIP
det här gillar jag, så enkelt utfört men med en längtan efter rörelse, snyggt
2009-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström