Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

suckigt

demokratin har tillstånd att vara skägglös
viss diktatur icke
ej heller burkalös

jag är glad min mor slipper leva detta tvåtusental
hon har sluppit se det yttersta av männens maktvåld mot kvinnorna

hon lärde mig
vördnad
och respekt för kvinnan

för vad vore jag
utan henne
jag
en man

vad vore jag utan mjukhet
vad vore jag utan kärlek

en våldsverkare
bara




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-21 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP