Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhet - Trygghet - Värme

Jag målade naglarna med färgen på dina läppar.
Jag klädde mig i din andedräkt.
Jag tog din kroppsvärme och värmde upp mina kalla fötter.

Du är närhet, trygghet och värme.

Du är allt jag behöver.






Fri vers av himlen.luktar.skit
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-21 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

himlen.luktar.skit
himlen.luktar.skit