Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägskäl.

Jag snubblar men faller bara halvvägs.
Jag var påväg åt höger men hamnade ungefär mittemellan. Jag såg ingenting i svartvitt - inte heller i färg. Jag såg mittemellan. Gråskala?

Jag sprang, men inte tillräckligt fort.

Vart ?

När fötter springer av sig själv. Varför springer jag åt höger när jag egentligen är påväg åt vänster.

Varför hamnar jag mittemellan tankarna?

Fokusera, kontrollera, spekulera
Fokusera, spekulera, kontrollera

Vägskäl.

Vilken väg vill jag gå?
Vilken väg är lättast?
Vilken väg går snabbast?
Vilken väg har mest hinder?

Fokusera.

Mitt val. Vilken väg?






Fri vers av himlen.luktar.skit
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-21 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

himlen.luktar.skit
himlen.luktar.skit