Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fläta en bröstkorg

fläta mig en ny
bröstkorg,
kära

hjärtslagen har fyllt min gamla,
vill inte fly
rädslan att avslöja
för stor

som att skörda om hösten,
men korgen är inte fylld
med frukt

knopparna inte ens utslagna
i din närhet

fläta mig en ny bröstkorg
kära
och fyll den
med älskandes blomsterrankor




Fri vers av blomsternätter
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-22 14:17



Bookmark and Share


    vilgot hellros
fin fint
2010-08-21
  > Nästa text
< Föregående

blomsternätter