Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

berörande tåren



berörande tår på min kind
smeker huden len
minnen kommer under mina tår


själsliga strimmas dans vinklar sig in
in i alla mina innersta vrår
samtidigt försöker tömma mig själv
på det jag en gång hade


blomsterblad vissna ända ut i topparna


berörande tår på min kind smeker ögon blå
inom mina vitor lyssnar jag till hjärtats röst

vill inte somna ovisshetens skuggor

berörande tår på min kind
smakar salt sött som vindkappans tysthet




Fri vers av nightsoulz
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-22 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nightsoulz
nightsoulz