Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

återvändo är nollad

återvändo är nollad
för två tusen sekel sen i min tid

min tids perspektiv gjorde mig stum
stum ända in i själens rot

jag trodde rötterna skulle läka sig sakta
sakta men säkert här och nu
jag trodde hjärtat skulle sluta gråta
gråta men förstår nu tiden är nollad i mitt sekel

återvändo nollad
för två tusen sekel sen i min tid




Fri vers av nightsoulz
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-22 20:32



Bookmark and Share


  PoeticImpuls
Mmh..
Fick av någon anledning gåshud när jag läste denna.
Jag vet inte varför men den berör på någon känslig punkt.
2009-12-23

  Suzy med punkterna
Läser och funderar...........behöver läsa mer innan jag kan kommentera och det är ett bra betyg;=)
2009-12-22
  > Nästa text
< Föregående

nightsoulz
nightsoulz