Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telefonen och du, du och telefonen

Jag väntar på att telefonen ska vibrera, på att du ska ha sett och svarat. Jag väntar och det känns skönt när du vibrerar till.

Du gör mig glad och ger mig ett leende. Jag är tacksam.

Musiken fyller de ekande rummen, snart är jag hemma igen.
Undra hur många år man måste bo på samma ställe för att kunna känna att det är "hemma"?

Jag blundar och mina tankar snurrar bort till dig.




Fri vers av himlen.luktar.skit
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-22 21:51



Bookmark and Share


  Miss Mod
Fin text och intressant med hur länge man måste bo för att det ska bli ens hem, det undrar faktiskt jag också.
2009-12-23
  > Nästa text
< Föregående

himlen.luktar.skit
himlen.luktar.skit