Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör de du skall nu...Säg orden ..




Vänta inte!

Varför vänta längre
på din längtan
 då dagen kommer och solen värmer
och tystnaden blir till ord
med den du älskar
blir du berusad
och alla dina känslor
lockas fram i kärlek


Vad säger din längtan
varför vänta för länge på kärleken
i morgon blir det kanske regn
och allt blir så tyst
ingen famn inga ord
och kanske du längtar efter handen
som gav dig din lycka
och ruset av längtan


Vad säger din saknad
din smärta av tomheten
när du vandrar öde gator
utan minnen av armen som höll
din kropp så nära
Varför vänta längre på de
bestående
på din längtan

 




Fri vers av Gryft
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-22 22:40



Bookmark and Share


    baruk
Nej varför vänta och vänta och vänta. Väntar man för länge kommer, kanske, aldrig någonsin tillfället tillbaks. Fina rader!
2010-01-06

  Kathrina
din ord hänförd, dikten är otroligt bokmärkt
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft