Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyser i natten..

I nattens tystnad
faller kristaller
stilla genom mörkret
vita glittriga
lyser dom upp överallt









mare




Fri vers av mare VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-23 01:05



Bookmark and Share


  peter markurth
vacker
2009-12-27

  Quasimodo
Tystnad och stillhet lyser i denna !!!
2009-12-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP