Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svår jobbig tid..

Jul jul strålande jul..
låter som en illusion
varför skulle julens tid
vara det..
tillgjorda ord
sanningen talar sina egna
om ensamma människor
lite pengar
sitter många allena vid julens bord










mare




Fri vers av mare VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-23 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP