Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

personligheter


de få löv som vägrar släppa taget
är starkare än vintervinden

eller är de bara envisare




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 442 gånger
Publicerad 2005-10-24 15:36



Bookmark and Share


    carimba
vi kan väl åtminstone enas om, att de är färgstarkare???
klurig kortis
2005-10-27

  kath
ah, vem vet ... slump eller tanke ....?
härligt nu ska jag fundera över de löv som hänger där och glittrar i frosten... de är fantastiska att se ........
2005-10-25

  Nic
Eller också är de räddare att släppa taget
Bra reflexion i denna text med så få men talande rader
2005-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP