Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

6. Vrede

du är skakad
exploderar nästan av trycket
där du står och pyser
av hat




Fri vers av Fredric
Läst 180 gånger
Publicerad 2009-12-23 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric