Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
For my love :-)


mumma minsann...

Dina ögon mig tog,

när jag dig på rygg tog.

Ditt skratt sjöng,

som en svajande ljung

Din flämtande röst jag hörde,

när jag dina bröst smorde.

När vi varandra klämt,

jag din vulva känt.

Din sexiga svank,

så underbart blank,

av höftens bank.

När du där ligger på rygg,

jag känner mig stygg,

när jag håller dig fast,

älskar du min mast,

för du är min last..




Fri vers (Fri form) av Mauri
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-23 17:51



Bookmark and Share


    trollflöjt
Wow ;-O
2010-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri