Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du älskade mitt badkar och trots krypande rastlöshet skållade jag min kropp för dig.


Vi förliste den natten

Badskum. Våra händer vilse i bubblor. Stearinljus målade kaleidoskop i din pupill. Du suckade och sjönk djupare ner. Jag också, som ett vrak. Hettade kinder. Russinfingrar över mina ögonlock. Vi förliste den natten. Storm och isberg i ett badkar i Hammarby sjöstad. Jag drunknade. Du flöt.

Flyter.

Allt längre bort. Upp på land. Strandad. Hon värmer dig med mjuk frotté. Lexington - classy, babe.

Ytan fryser ovanför. Is för er att glida. Över. Du och jag. Vrakmaskar äter mig på botten av södra Östersjön.




Fri vers av malin...
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-23 23:33



Bookmark and Share


  kollrigheter
Sparsmakat med finess. Kan tänkas att tempo är nyckelordet här men, jag läser den sakta. Den gör sig bäst så, får jag för mig.
2009-12-23
  > Nästa text
< Föregående

malin...
malin...