Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorgen i dina ögon

 

jag hör dig
                tro mig
                jag hör
aldrig glad
               säger du
               aldrig glad

sorgen

i dina ögon
                din röst

jag kan inte
                 lova dig
                 glädje




Fri vers av Andasin
Läst 415 gånger
Publicerad 2005-10-24 17:35



Bookmark and Share


  Gustaf
Fin rytm - skulle passa att sjunga. Sorgsen nästan uppgiven.
2005-10-26

    Bodil Sandberg
Den här tycker jag mycket om - "jag hör dig,tro mig" osv - väl skrivet
2005-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin