Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Härligt...


Musfällans sista slag....

Dörrklockans plingande

långt bak i örats hörselgång....

Förhoppningen och aningen,

kittlar önskningen...

Långt bort i det

undermedvetna, vet jag.

Tänk om ...tänk om..

Dörren öppnas....

Dom gröna, dom sköna,

det var ingen skröna.

Så varmt, så varmt....







Fri vers av Mauri
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-24 17:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Say no more...
2009-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri