Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårdag

Morgondagg en kall vårdag sörjer vintern som varit

Dagen äger värme kylan förtvinar

Tänk vad modet kan göra...




Fri vers av Io
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-02 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Io
Io