Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En utsträckt hand


En person blir verklighet
genom sina ord
Rösten fördjupar drömmen,
...men vad gör jag för fel?

En verklighet blir vardag
när tiden flyter på
Föreställning och förväntan,
utarmar livet,
Är det så det skall vara?

Nyfiket hungrar barnet
ivrig att se nya möjligheter,
nya vägar
nya mål...

Verkligheten blir en illusion
när målen förändras
Försöker jag styra över ödet?

En utsträckt hand
förändrar världen
Tänk vad en människa är mäktig ändå




Fri vers av Io
Läst 1264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-25 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Io
Io