Kan inte låta bli att känna att denna titeln blev bra. Tackar även Cathy för support att få ordflödet på plats... Tack!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte låta bli att känna att denna titeln blev bra. Tackar även Cathy för support att få ordflödet på plats... Tack!




Trivial Tristess

undernärd och förtärd
av mina energitomma ord
faller min sargade kropp till golvet

KNOCK OUT! ronden är slut

okapabel att resa mig
blir jag utburen på bår

ronden var avgjord
och jag var utnämd vinnare
till detta spel
av Tristess




Fri vers av Fredric
Läst 432 gånger
Publicerad 2005-10-24 18:22



Bookmark and Share


  Magnus Mojo Olsson
Det här känner man igen. Härligt flyt i texten med omkullslagna tankar. ;-)
2005-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric