Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
== Återigen en dikt som på intet sätt återspeglar verkligheten, men som väldigt väl beskriver mina värsta mardrömmar. ==


kallast är hösten

dom sa att vår berusande kärlek
skulle förgöra oss och bli vårt svek

vi lyssnade aldrig, vi vände oss bort,
och tänkte aldrig på dom vi förrått

vi vände oss inåt och fann varann
när världen såg hur vi försvann

du var mitt allt
utan dig blev sommarskenet kallt
men kallast är hösten
då begäret och törsten
inte går att släcka
glädjen inte att väcka

och jag vet så väl vad dom rådde och sa
men det var ju ord du och jag inte kunde ta

sen gick allt så jävla snett
- jag antar att dom hade rätt

dagen du gick gjorde du mig alldeles stum
medan insidan förvandlades till ett tomrum
och jag undrar vad mer han har att ge
eller om det bara var hans sätt att le

jag borde ju ha lyssnat
jag borde ha tystnat




Bunden vers (Rim) av Vinnie
Läst 775 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-12-26 04:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vi vände oss inåt och fann varann
när världen såg hur vi försvann

Åh <3
2010-06-30

  Vinnie
Isabel.
Du är korkad liten flicka. Men jag älskar dig ändå.
|
|
v
2010-06-30

  Necromancer
Till och med denna är lite finare än den andra.
Och den andra var till mig..? Hm, snällt ju.
Förstår inte. Har jag verkligen gjort så mycket fel att du måste skriva om det? :(

Om jag nu inte är tillräckligt perfekt för dig behöver du ju inte mig.
I ditt liv, alls. Du verkar klara dig utan.
Din kärlek för mig är ändå svag.
2010-06-20

  Gunilla VIP
Kärleken har många ansikten.
Detta klargör du så klarsynt.
Men minns:
"Det finns inga misstag
bara erfarenheter."
2009-12-27

    Noword
jag gillar den starkt.
2009-12-27

  Mr Lindemann VIP
Ja, men klart läsvärt
rim med mening
är inte så ofta
förekommande
2009-12-27

  Noomi Henning
blir stum igen x3

as fint beskrivet <3
2009-12-26

  Lady Alassa
mycket värd att läsa
om kärlek felsteg och svek och man minns att dikten är sannare än livet
2009-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Vinnie
Vinnie