Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allena var jag

klev du in i mitt rum

inte satte dig ned

strök undan håret

såg på mig

gyllene

vände dig om

dröjde dig kvar

rättade till skjortkragen

såg på mig

talade

nära

gyllene

vände dig om

aldrig satte dig ned

strök undan håret

stannade tiden

vände dig om

vände dig om

dröjde dig kvar




Fri vers (Prosapoesi) av flickan och tigern
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-27 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flickan och tigern
flickan och tigern