Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stiltje

inget räcker längre till.

jag sträcker mig 

bort från mig

 vridande vill

 åstadkomma

förverkligande 

enda viktiga

 rörelsen

bortåt

ur sikte

händerna

kraftlösa.




Fri vers av flickan och tigern
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-18 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flickan och tigern
flickan och tigern