Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telefonmöte 29/1

en man frågade mig igår
vilken radiokanal jag helst lyssnar på
och han spelade upp låtar i telefonluren
alla var helt fel
Kate Bush, skrek jag, jag vill höra Kate Bush!
eller satt jag tålmodigt och svarade på hans frågor
medan maten brände vid

Kanske undrade jag hur han ser ut
och varför han tog det jobbet
hans röst var mjuk och nära skrattet

Tänkte jag en sekund, att jag skulle tacka honom för att han ringde,
jag hade ändå rätt tråkigt, och maten spelar ingen roll

det verkar inte helt olikt mig




Fri vers av flickan och tigern
Läst 459 gånger
Publicerad 2006-10-18 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flickan och tigern
flickan och tigern