Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunnlandsgatan, kväll

ute med hunden längs gräset
varma rum med böcker följde mina ögon
någon stod lutad mot en dörrpost
ett barn skrattade långt uppe bland träden
tänkte jag på alla dessa människor
lätta att tycka om i varma rum
som om man kände dem
genom bokhyllans mjuka framtoning
och fönstrens gläntande
vänlighet




Fri vers av flickan och tigern
Läst 418 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-05 22:57



Bookmark and Share


  Vanja-Kristina Morgell
Speciell text, förmedlar i första hand något subjektivt, författarens utsiktspunkt som säger att det finns gemenskap, och värme i världen. Jag säger: om inte gemenskapen bor på Tunnlandsgatan, så åtminstone i författaren. Det är mycket gott.
2007-06-06
  > Nästa text
< Föregående

flickan och tigern
flickan och tigern