Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

god jul.

julen tränger sig på

stjärnor 

någon sjunger, hon tror på kärleken

det är inte jag

det är inte jag.

vad har hänt med mig

jag är som en olycklig hemlös hund

 

dina ögon. du skulle ha blundat.

inte matat mig på det sättet

 

det är inte jag

inte alls

inte

inget

aldrig

du. 




Fri vers av flickan och tigern
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-22 15:54



Bookmark and Share


  Christer Eriksson
oj vad jag gillade.

\"dina ögon. du skulle ha blundat.

inte matat mig på det sättet\"

att se kärleken och attraktionen som ett matande, ja det är bra..
2007-12-22
  > Nästa text
< Föregående

flickan och tigern
flickan och tigern