Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då jag somnat på din arm, drömmer du om henne då?

Sena nätter, jag andas sorg och billig champagne
Mina lakan luktar dig, men du luktar någon annan
Med slutna ögon och näsan mot din hals
försöker jag tycka om parfymen
som inte är din som inte är min

Du blundar då du kysser mig
men möter hennes blick, känner hennes läppar
Jag ligger stilla då
dina fingrar trevar längs min ryggrad
Min kropp har blivit ett land
du inte längre känner, inte längre bryr dig om

Du tar min hand i din men jag vet
du bara håller i för att hålla mig kvar

Jag är inte längre någon du kan tycka om
bara någon du inte vågar släppa
att tyckas om

av någon som kan




Fri vers av tova nilsson
Läst 383 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-12-27 23:47



Bookmark and Share


  malin...
"Du tar min hand i din men jag vet
du bara håller i för att hålla mig kvar"
Tycker om att du kommer precis så nära att du ändå lyckas hålla distansen till texten. Det blir starkast så. Fint.
2010-01-14

  Moa Paulsson
jag upphör aldrig förundras över hur rätt på, hur perfekt du lyckas fånga känslor, ögonblicksbilder och ja, du har gjort det igen. applåder!
2009-12-29

    sårosa
älskar dina liknelser
2009-12-28

    ej medlem längre
El bravo. Applåd.
2009-12-28

    Wilmarsgard
underbart om man får säga så..
2009-12-28
  > Nästa text
< Föregående

tova nilsson
tova nilsson