Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2009-12-28)


Kroppslusten har gått och lagt sig

Jag skänker dig inga tankar längre.
Jag hör sällan av mig.
Och när vi ses så talar vi tomma ord
som saknar betydelse.
Tomt och taktlöst.
Osmakligt och ointressant.

Olikheterna får mig att kväljas.
Och du har märkt för länge sen
att det bara handlat om
kroppslust
och att din fägring
var så stor.

Större än allt.

Och jag ser det än.
Men kroppslusten
har gått och lagt sig.

Den snarkar högt.




Fri vers av Stjärnregn
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-28 15:33



Bookmark and Share


  noname_realmind
Ha ha... Ja, jag vet precis hur det kan vara när kroppslusten gått och lagt sig. Bra fångat!
2009-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn