Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen törstar..

Inneboende
eviga längtan
själens rum
törstar kärlek..
dricka till fullo
kärlekens dryck










mare






Fri vers av mare VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-29 14:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesu saligprisningar gäller bl a de som hungrar och törstar efter rättfärdighet.
2009-12-29

  Quasimodo
Ja, den kan man inte dricka sig otörstig från, fint här !!!
2009-12-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP