Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina snäckskal

mina snäckskal ligger bredvid mina fötter
lyssnade till solsken tonernas vals



jag andas
när jag andas ser jag dig
djupt här i mig



just dig
inuti mig själv själs-mig inuti
just dig



inuti ytan på skalets vinklade former
på alldeles olika sätt så där bara vinklade sätt
inuti skalets former andas jag



mina snäckskal gungar här bredvid mina fötter
längtan är starkare än månens sken i evighets poesirum




Fri vers av nightsoulz
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-29 16:01



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Fina ord. Att andas livets luft är så livskraftigt. Fint uttryck.


"jag andas
när jag andas ser jag dig
djupt här i mig "
2009-12-29
  > Nästa text
< Föregående

nightsoulz
nightsoulz