Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stansade konturer

jag sökte ingenting där bläcket hade torkat ut
under mina fingertoppar


... stansade konturer blundade i djupets själ


skogarna hade sin början där djupet bildade
nätternas andeliknande strofer


i drömmarnas hjärtan
värmde musikens porlande
inuti mina ådror


jag sökte ingenting där sången vilset ledde tiden
bak och fram inuti


... inristade blommor i skvalpande glas av röd vins bubblor


bubblor med den dröm ger inget bleknande medel
bara kraftfullt mer kraft
i tidens rum blomstertids rum av äkthet och kärlek




Fri vers av nightsoulz
Läst 282 gånger
Publicerad 2009-12-29 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nightsoulz
nightsoulz