Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

går inte på krogen

jag går inte på krogen
hör glasen skråla


jag sluter mig själv
innanför mitt egna regn
tar hand om min sorg i mitt inre
bäddar omkring med bomull
för sorgen är så skör


jag går inte på bananskal
slira omkring och falla pladask ner i grus


jag gråter i min själ
där jag tårarna själv kan vårda på mitt sätt
skapar mig min egna sten
utan korn med gruskantade hål


jag går omkring stilla i mig själv




Fri vers av nightsoulz
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-29 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nightsoulz
nightsoulz