Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återfisen vintertid....

Snö är egentligen

mänskliga gaser

som odödligt stiger uppåt

och fryser vid lämplig temperatur

så kallad


"återvintring"




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2009-12-29 19:33



Bookmark and Share


    baruk
Även om titeln ju inte är alltför romantisk, skriver Du, fortfarande, väldigt fint, Betlehemsstjärnan!
2009-12-29

  Larz Gustafsson VIP
Kul ordlek!
Jag tror att vintern kom med syndafallet.
2009-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP