Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så vilar ordets mening



Nu finnes inga urtvättade ord
det är bara jag
och den tomma skärmen

Så sakteliga styrs mina fingrar
med blodfylld längtan
till bokstavliga värmen

Ord som i tanken blir
hur som haver
Ord som i hjärtat
ligger och skaver

Nu finnes inga urvalda ord
det är bara jag
och livlig fantasi

Så innerligt värms mitt hjärta
med glädjens lust
och ordens harmoni

Ord som i havet finns
med sina stim
Ord som i själavrå
för evigt sig minns




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-29 21:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det som kommer från hjärtat är aldrig tomt.
2009-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP