Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betlehemstjärnan



Det är klart
att ju oftare man är här
destomer skiner
ordet

men det har varit
väldigt mulet
den senaste tiden




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-29 22:03



Bookmark and Share


  aol
gillas bra skriftat
2010-01-11

  Larz Gustafsson VIP
Det tar du igen nu.
2009-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP