Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du måste vara av sten

har du något hjärta alls?
(skär upp mig)
jag tror du tappade det för länge sen.
(plåga mig)
är det blod som rinner i dina ådror?
(krossa mig)
jag tror det frös för länge sen.
(begrav mig)




Fri vers av emmylou
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-30 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emmylou
emmylou