Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frusen själ tinar..

Ensam frusen själ
tinar upp..
av varm utsträckt hand
som ett ljus i mörker..
sprider en människa hopp














mare




Fri vers av mare VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-12-30 18:00



Bookmark and Share


  Anjeska
Kärleksfullt poetat!
2009-12-31

  Rosen VIP
Vackra omlindade ord!
2009-12-31

  peter markurth
vacker sparar
2009-12-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh där fick Du
till det bra, jag
säger bara: HURRA!
Precis så det är, den
handen här, det är ju
den som bär!
************
2009-12-30

  Larz Gustafsson VIP
Det heter i Bibeln att Gud sänder Sitt Ord och smälter det frusna.
2009-12-30

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart.
2009-12-30

  aol
så ömint
2009-12-30

  Quasimodo
Vackert, ömsint och ödmjukt för det som kan vara och bli människa till människa !!!
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP